Bindvävsmassage befrämjar blodcirkulation!

 

Lider du av magtarmproblem? Har du blodcirkulations-

problem?

 

Med hjälp av bindvävsmassage ökar din blodcirkulation och din rörlighet förbättras.

 

Den tyska sjukgymnasten Elisabeth Dicke (1885-1952) utvecklade bindvävs-massagebehandlingen efter att ha drabbats av en svår genomblödningsstörning i höger ben. När hon masserade intuitivt det smärtande området förbättrades blodcirkulationen, smärtorna försvann och hon undvek den hotande amputationen. Hon fann ett samband mellan blodcirkulationsstörningar och underhudens bindväv.

 

Frisk bindvävnad ger stadga, stödjer och håller samman vävnader och organ i kroppen. Långvariga muskelspänningar och smärta gör att ny stram bindväv bildas med dålig blodcirkulation som följd. I bindvävsmassage används en speciell drag- och lyftteknik som bryter av de strama, överflödiga bindvävstrådarna.

 

Som resultat av behandlingen ökar blodcirkulationen och rörligheten förbättras. Man känner sig avslappnad, lugn och mer rörlig i kroppen.

 

Bindvävsmassage lämpar sig att användas vid muskelspänningar, cirkulations-rubbningar samt viscerala sjukdomar, t.ex. magtarmproblem.

 

Ja! Jag vill gärna boka tid för behandling. Boka här!

Visste du att 16% av din kroppsvikt är bindvävnad!

 

Överallt där det finns blod-cirkulation, finns det bindvävnad.

 

Rätt utförd bindvävsbehandling gör inte ont. Här samarbetar kunden och terapeuten för bästa resultat. Dragen görs långsamt och precis så djupt som känns behagligt för kunden. Kunden känner sig avslappnad och lugn efter behandlingen. Man har fått mera plats i kroppen!